Philips 3000 serie HD8824/01 - Volautomaat espressomachine - Zwart

€ 171,82
Op voorraad
SKU
8710103724322

Maak met deze Philips HD8824/01 espressomachine maak je een perfecte espresso in een handomdraai. Dankzij de 100% keramische molen raken de koffiebonen nooit oververhit, en blijft de heerlijke koffie aroma bewaart. Daarnaast beschikt deze espressomachine over een cappuccinatore. Sluit een melkpak aan op de slang, en maak heerlijke cappuccino’s voor jezelf of het bezoek. 

Kenmerken

Koffieproductie
Gebruikersprofielen: Ja
Instelbaar melkvolume: Ja
Instelbare koffiesterkte: Ja
Instelbare temperatuur: Nee
Melkopschuimmethode: Cappuccinatore
Heetwaterfunctie: Ja
Aantal kopjes per zetbeurt: 2

Gebruikersgemak
Geintegreerde koffiemolen: Ja
Verwarmingssyteem: Boiler
Warmhoudrooster: Nee
Display: Ja
Touchscreen: Nee
Afneembaar waterreservoir: Ja
Standbyfunctie: Ja
Automatische stop: Ja

Reiniging
Uitneembaar lekbakje: Ja
Demontabele zetgoep: Ja
Automatisch reinigingsprogramma: Ja

Extra informatie

Espresso van versgemalen bonen met één druk op de knop
U hebt met één druk op de knop binnen een paar seconden een kopje espresso, of twee tegelijk, van versgemalen bonen.

Met één druk op de knop dicht melkschuim met de automatische melkopschuimer
Het bereiden van een fluweelzachte cappuccino is een fluitje van een cent dankzij de automatische melkopschuimer. Deze melkopschuimer, die barista's ook wel “cappuccinatore” noemen, haalt de melk rechtstreeks uit een melkpak of kan, schuimt de melk automatisch op en doseert deze in uw kopje, met een constante melkstroom zonder spatten.

Uitstekende smaak dankzij 100% keramische molens
Zeg maar dag tegen de smaak van verbrande koffie dankzij 100% keramische molens. Deze zijn zo ontworpen dat de bonen niet oververhit raken. Keramisch materiaal zorgt ook voor duurzame prestaties en een stille werking.

Aanpasbare maalinstellingen voor uw favoriete smaak
U kunt de grofheid van de molens op 5 verschillende niveaus instellen. Van de fijnste instelling voor een volle espresso tot de grofste voor een lichtere koffie, helemaal volgens uw favoriete smaak.

Een persoonlijke hoeveelheid koffie dankzij de geheugenfunctie
Dankzij de geheugenfunctie krijgt u altijd een perfecte kop koffie die speciaal volgens uw persoonlijke hoeveelheid wordt opgeslagen en gezet. Geniet van een uitstekende kop koffie in uw favoriete mok met slechts één druk op de knop.

Bedien uw machine eenvoudig via de intuïtieve gebruikersinterface
De eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface heeft grote knoppen waarmee u uw machine eenvoudig kunt bedienen en de beste prestaties krijgt.

Past bij uw kop dankzij de verstelbare koffietuit
Hoe groot uw favoriete glas of mok ook is, met één beweging past de koffietuit zich aan zodat alle aroma's behouden blijven en de koffie in uw kop heet blijft. Op de hoogste stand past de tuit zelfs op een latte macchiatoglas van 15 cm.

Genieten zonder gedoe: hoge capaciteit in een compact ontwerp
Geniet van meer ruimte en langere tijd zonder bijvullen dankzij het bonen- en waterreservoir, en de koffiediklade met hoge capaciteit in een uiterst compact ontwerp. Deze slimme, volautomatische machine biedt optimaal gebruiksgemak, eersteklas prestaties en grote capaciteit (een waterreservoir van 1,8 l, een bonenreservoir van 250 g, en een koffierestenbakje met een capaciteit voor tot wel 15 porties).

Eenvoudig schoonmaken dankzij volledig afneembare zetgroep
De zetgroep is het kloppende hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet daarom eens per week worden schoongemaakt. Onze zetgroep is gemakkelijk bereikbaar vanaf de zijkant, en kan met slechts één klik worden verwijderd voor eenvoudig schoonmaken onder de kraan.

Automatische reinigingscyclus en ontkalkingsprogramma
Deze espressomachine is ontworpen om automatisch het koffiedoorloopsysteem te reinigen met water wanneer de machine wordt in- of uitgeschakeld om zeker te zijn van een geweldige, verse smaak voor elke kop koffie. De gebruikersinterface met LED-lampjes waarschuwt u onmiddellijk wanneer de machine moet worden ontkalkt, en zorgt zo voor een langere levensduur van uw machine.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Philips 3000 serie HD8824/01 - Volautomaat espressomachine - Zwart
Jouw rating